Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La programació festívola de Mi Radio

Radio antiguaPerò abans, cal recordar que esta nit a partir de les 21.00 hores, les falleres majors de València 2010, María Pilar Giménez i Ariadna Galán, visitaran l’estudi del programa Veus de festa per a sotmetre’s a les preguntes de Juanfran Barberá i els seus col·laboradors. El programa podrà seguir pel 101.9 FM del dial o per la web www.thequeenradio.es. Després d’este apunt, farem un resum d’allò que es va parlar en la roda de premsa on va presentar-se la nova programació de Mi Radio FM, que recordem que a partir d’ara estarà molt dedicada a les festes i tradicions valencianes.

Mi Radio FMDilluns passat va presentar-se a l’edifici Parque Albufera d’Alfafar la nova graella de l’emissora Mi Radio FM, la qual ha canviat de propietari fa poc. El locutor Vicente Alventosa va ser el mestre de cerimònies en una sala plena de cares conegudes del món faller, on va confirmar-se que eixa ràdio ha rescatat diversos programes d’èxit que ja s’emetien en altres emissores. Per exemple, el recordat  Lo que haga falta, presentat per Alventosa i famós per les seues bromes als oients, tornarà de 10 a 13 hores de dilluns a divendres. Una vegada acabat este espai, dilluns, dimecres i divendres s’emetrà una Tertulia fallera, mentre que dimarts i dijous eixe lloc l’ocuparà Movida valenciana, un programa on es repassarà la música feta per valencians de totes les èpoques. Ambdós programes duraran una hora.

Per la vesprada, concretament a les cinc, tindrem el programa d’informació fallera anomenat Junta General que estarà en antena fins a les 20 hores. Les altres festes valencianes (Corpus, Setmana Santa, Sant Vicent, etc.) estaran present dos dies a la setmana (dimarts i dijous de 20 a 21 hores) en Hablamos de fiestas, presentat per Francisco Celdrán i els seus col·laboradors. Per la nit continuarà Que corra el aire, però amb una hora més d’emissió. A més, hi haurà programes esportius com Locos por el fútbol (de 14 a 17 hores de dilluns a divendres) i les retransmissions dels partits del València C.F.

Tota esta nova programació s’estrenarà a partir de l’11 de novembre i es podrà sentir pel 90.1 FM a València, al 105.3 FM a La Safor, i a través de la web www.miradiofm.es per tot el món.