Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Proclamacions de Santa M. Micaela i Borrull

Proclamació de la fallera major 2010 de Santa Mª Micaela-Martí l'HumàEl dia 7 de novembre va tenir lloc, al casal de la comissió, la proclamació de la fallera major 2010 de  Santa Mª Micaela-Martí l’Humà, la senyoreta Esther Gayoso Balaguer (foto). Per altra banda, la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera va celebrar el passat cap de setmana la proclamació d’Encar Ortín Gómez i de Paula Navarro i Pérez com fallera major i fallera major infantil respectivament. Més endavant, la Falla Plaça de Jesús celebrarà la presentació de la seua fallera major Sandra García Lorente el pròxim 22 de noviembre de 2009 a las 10,00h a la Sala Canal de Pinedo. El mantenidor del acto serà  Manuel Camarasa Navalón, president de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.