Proclama, que fallera major queda

Proclamació de les falleres majors 2010 de Cervantes-Pare JofréMonogràfic de proclamacions. La Falla Cervantes-Pare Jofré va proclamar les seues falleres majors, la xiqueta Isabel Verdejo Tarín i la senyoreta Lorena Gil Porta el passat dia 24 d’octubre. L’acte va tindre lloc al saló L’Enforcall i va estar amenitzat per playbacks (foto). Per altra banda (i per altra població), la Falla Arturo Mas de Benifaió va fer el mateix el dia 7 de novembre amb les seues representats de 2010, Marga Tejado Villajos i la infantil María Estarelles Rodríguez. I la Falla Pizarro-Ciril Amorós ha anunciat que el 14 de novembre realitzarà l’acte de nomenament i proclamació com a fallera major de Rut Sánchez Casamayor, el qual tindrà lloc a l’Hotel Astoria a les nou de la nit.