Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La falla de La Margot?

Setmana cultural de Sta. Cruz de Tenerife

Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l'AlcàsserLa Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser celebrarà del 16 al 21 de novembre una setmana cultural amb taller de manualitats, balls regionals, exposició dels esbossos de les falles que plantaran en 2010, i xerrades sobre el pessebre tradicional, entre altres coses.

A continuació es detalla el programa de la setmana cultural esmentada. Tots els actes començaran a les 20.30 al casal de la comissió (carrer Santa Cruz de Tenerife s/n, front al número 2, de València).

Dilluns 16 novembre 2009

– Inauguració de la setmana cultural a càrrec de la nostra fallera major, María José Pascual Guillén, i del nostre president Rafael Pascual Guillén, i del president infantil Óscar de Saa Pascual.

– Exposició dels treballs realitzats pel taller d’activitats plàstiques de la nostra comissió.  Directora: Aurora.

– També estaran exposats els esbossos de les nostres falles per a l’exercici 2010 realitzats pels artistes Lorenzo i Sergio Fandos amb els lemes “Benvinguts al ‘òpera” (infantil) i “Jocs … … no tan infantils?” (gran).


Dimarts 17 novembre 2009

-Continua l’exposició del taller de manualitats i dels esbossos.

-El grup de balls regionals realitzarà una mostra de balls tradicionals valencians.  Directora: Ana.


Dimecres 18 novembre 2009

– Seguiran exposats quadres, estovalles, ceràmiques, … del nostre taller, juntament amb els projectes fallers per a aquest exercici.

– Xerrada sobre el pessebre tradicional impartida per Jesús Ángel Cano Honrubia, membre de la Falla Mercat de Castella i un dels coordinadors del betlem que realitza la seua comissió i que any rere any deixa un sabor espectacular a tots aquells que van a visitar-lo.
Dijous 19 novembre 2009

– Últim dia d’exposició del taller i dels esbossos.

– Xerrada sobre el que envolta el món dels boixets, amb exposició de treballs realitzats amb aquesta tècnica. La xerrada de coixí serà impartida per l’experta en aquest art Margarita Blasco Bel.


Divendres 20 novembre 2009

– Exposició fotogràfica projectada de la marató infantil fotogràfic realitzat pels nostres infantils el dia 9 d’octubre.
Dissabte 21 novembre 2009

– Cloenda setmana cultural 2009 amb una gran caldereta de marisc per sopar.

– En finalitzar xampany i fi de festa.