Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Mi Radio FM es torna festera

Mi Radio FMEn breu tindrem una altra emissora volcada amb les Falles i altres festes valencianes. Es tracta de Mi Radio FM, que a partir de l’11 de novembre de 2009 canviarà la seua programació per a incloure moltes hores d’informació festiva, a banda d’oferir també programes d’entreteniment i esports, entre d’altres. Davant del micròfon hi haurà locutors tan coneguts com Vicente Alventosa i l’equip de Que corra el aire.

Vicente AlventosaLa programació es presentarà oficialment el pròxim dia 9, però ja se saben alguns detalls de la mateixa (hui en dia tot se sap gràcies a Internet). Tornarà a les ones el programa de música i humor Lo que haga falta, conduït per Vicente Alventosa, així com Hablamos de fiestas, espai que de la mà de Francisco Celdrán parlarà de totes les festes i tradicions de València, i en especial de la Setmana Santa Marinera. Per altra banda, continuarà en la graella de l’emissora el desenfadat Que Corra el aire, que des d’un punt de vista “canalla” (com diuen els seus responsables, Chuky y Rafeta Fogareta) tractaran el tema de les Falles.

Com s’ha comentat adés, el dia 9 se sabrà més d’esta nova etapa de l’emissora, a la qual poden enviar-se notícies per als seus programes a info@miradiofm.es. Per a escoltar-la, cal sintonitzar el 90.1 FM a València o el 105.3 FM a la comarca de La Safor, o bé connectar-se a la pàgina www.miradiofm.es.