Conta la teua primera vegada

Concurs de relats curts de la Falla Lepant sobre la primera vegadaLa Falla Lepant-Guillem de Castro, com en els últims anys, vol que el públic participe en el seu monument, i enguany per aconseguir-ho a convocat un concurs de relats curts. Els textos presentats han de poder enquadrar-se dins del lema de la falla, és a dir, “Primera vegada…”, o en altres paraules, han de contar la primera volta que a l’autor li va passar alguna cosa. L’extensió màxima dels relats és de 150 paraules, i han d’enviar-se a info@fallalepanto.com per a participar. Totes les redaccions que concursen apareixeran en la web de la comissió (www.fallalepanto.com) i en una plataforma artística junt a la falla, a més de poder ser llegides durant la setmana fallera al costat d’esta. Per altra banda, hi haurà premis segons les bases publicades en la pàgina d’Internet de la comissió.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar