Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Conta la teua primera vegada

Concurs de relats curts de la Falla Lepant sobre la primera vegadaLa Falla Lepant-Guillem de Castro, com en els últims anys, vol que el públic participe en el seu monument, i enguany per aconseguir-ho a convocat un concurs de relats curts. Els textos presentats han de poder enquadrar-se dins del lema de la falla, és a dir, “Primera vegada…”, o en altres paraules, han de contar la primera volta que a l’autor li va passar alguna cosa. L’extensió màxima dels relats és de 150 paraules, i han d’enviar-se a info@fallalepanto.com per a participar. Totes les redaccions que concursen apareixeran en la web de la comissió (www.fallalepanto.com) i en una plataforma artística junt a la falla, a més de poder ser llegides durant la setmana fallera al costat d’esta. Per altra banda, hi haurà premis segons les bases publicades en la pàgina d’Internet de la comissió.