Conta la teua primera vegada

Concurs de relats curts de la Falla Lepant sobre la primera vegadaLa Falla Lepant-Guillem de Castro, com en els últims anys, vol que el públic participe en el seu monument, i enguany per aconseguir-ho a convocat un concurs de relats curts. Els textos presentats han de poder enquadrar-se dins del lema de la falla, és a dir, “Primera vegada…”, o en altres paraules, han de contar la primera volta que a l’autor li va passar alguna cosa. L’extensió màxima dels relats és de 150 paraules, i han d’enviar-se a info@fallalepanto.com per a participar. Totes les redaccions que concursen apareixeran en la web de la comissió (www.fallalepanto.com) i en una plataforma artística junt a la falla, a més de poder ser llegides durant la setmana fallera al costat d’esta. Per altra banda, hi haurà premis segons les bases publicades en la pàgina d’Internet de la comissió.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar