Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Ramón y Cajal guanya en teatre infantil de Torrent

Teatre i declamació a TorrentL’obra Circus, escrita per Eduard Costa i interpretada pels infantils de la Falla Ramón y Cajal, ha guanyat el XXX Concurs de Teatre Infantil de la Junta Local Fallera de Torrent. Un dels seus intèrprets, Víctor Moreno, va aconseguir el premi al millor actor, mentre la xiqueta Laura Baus, de la Falla Cronista, va obtindre el de millor actriu. Precisament esta falla va quedar en segon lloc amb Xics? Jocs, de Joan Ortega Redondo.

El tercer premi va recaure en la Falla Sant Valerià amb l’obra La bella no dorment, de Reinaldo Jiménez. Li seguixen en la classificació les falles Av. Reina Sofia (4t), Nicolau Andreu (5é), Barri Cotxera (6é), Antoni Pardo (7é) i  Saragossa-Parc Central (8é).

Per altra banda, en el concurs de declamació infantil de Torrent han guanyat en la modalitat A Claudia González (Sants Patrons), en segon lloc ha quedat Isabel Moreno (La Plaça) i en tercer lloc la Falla Ramón y Cajal. La modalitat B ha quedat de la següent manera:  la Falla Ramón y Cajal ha quedat en primer lloc amb la poesia d’Ana Climent; en segon lloc,  Joan Marc Teller (Sants Patrons); i també de Ramón y Cajal ha quedat en tercera posició amb Maria Andreu. Per la seua banda, en la modalitat C ha vençut Nacho Robles (Sants Patrons), J. José Moreno (de La Plaça), ha quedat en segona posició i Amparo Taberner, tercera, de la Falla Sants Patrons.

Finalment, en la modalitat dels més majors (categoria D)  ha guanyat Iris Sánchez (Antoni Pardo), Celeste Herráiz (de la mateixa comissió) ha quedat segona, i el tercer lloc se l’ha dut Paula de Dios, de la Falla Barri Cotxera.