Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Oktober Fest Velluters! Vinga!

Festa de la cervesaEls fallers alemanys de la Falla “Els Velluters” (i els que no són alemanys) estan molt contents perquè tenen prop la festa de la cervesa de la comissió.  Serà el dissabte 24 d’octubre a les nou i mitja de la nit quan comence l’Oktober Fest de Velluters, la qual servirà també per a commemorar el mig any faller. I com que estem el crisi, enguany hi ha una oferta molt atractiva:  sopar alemany fins rebentar amb cervesa il·limitada (o beguda no alcohòlica a qui no li agrade) i 10 consumicions per a després de sopar, per només 10 euros. Els que preferisquen venir ja amb la faena de sopar feta, poden comprar 10 consumicions de cervesa per 5 €, o bé pagar en la barra allò que beguen, això sí, a preus populars. Per a amenitzar la nit hi haurà disc-jockeys que posaran música de ball i, com no, algun himne d’Alemanya. Si t’agrada el pla, passa’t eixa nit pel casal “Els Velluters” (carrer Roger de Flor, 2, València).