Oktober Fest Velluters! Vinga!

Festa de la cervesaEls fallers alemanys de la Falla “Els Velluters” (i els que no són alemanys) estan molt contents perquè tenen prop la festa de la cervesa de la comissió.  Serà el dissabte 24 d’octubre a les nou i mitja de la nit quan comence l’Oktober Fest de Velluters, la qual servirà també per a commemorar el mig any faller. I com que estem el crisi, enguany hi ha una oferta molt atractiva:  sopar alemany fins rebentar amb cervesa il·limitada (o beguda no alcohòlica a qui no li agrade) i 10 consumicions per a després de sopar, per només 10 euros. Els que preferisquen venir ja amb la faena de sopar feta, poden comprar 10 consumicions de cervesa per 5 €, o bé pagar en la barra allò que beguen, això sí, a preus populars. Per a amenitzar la nit hi haurà disc-jockeys que posaran música de ball i, com no, algun himne d’Alemanya. Si t’agrada el pla, passa’t eixa nit pel casal “Els Velluters” (carrer Roger de Flor, 2, València).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar