Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

De teatres i falleres majors

Falleres majors 2010 de Barraca-RosariDues notícies de comissions en breu. Per un costat, el grup de teatre “Flama Triato” de la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros participarà en el XXXVI Concurs de Teatre en Llengua Valenciana dins de la categoria d’Obra Llarga, representant la comèdia de Molière El Malalt Imaginari segons adaptació, traducció i direcció de Joan Vique. Serà el dilluns 26 d’octubre a les 22.00 hores, a la Sala Flumen de València. L’entrada és gratuïta, com sempre en eixe concurs de Junta Central Fallera. Per altra banda, la Falla Barraca-Església del Rosari han triat com a falleres majors Paula Barres Fernández i la xiqueta Blanca López Ferriols (foto), que junt als seus respectius presidents Vicente Moltó Peris i Daniel Dasí Madrid representaran la comissió en 2010.