¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

‘Veus de festa’ tornarà en setembre amb més duració

Un programa molt distés i amb moltes rialles de l’equip va tancar la primera temporada de Veus de Festa, el programa d’informació sobre festes de l’emissora The Queen Radio (101.9 FM). L’espai dirigit per Juanfran Barberá se’n va així de vacances i amb la il·lusió de tornar en setembre amb el doble de duració, dues hores per setmana, i amb altres novetats com la difusió de grups musicals sorgits en ambient faller, seccions dels col·laboradors més àmplies i l’aire condicionat de l’estudi més baixet.
Efectivament, en l’última edició de la temporada, els col·laboradors del programa Cristina Pastor, Laura Hortelano, Eva Torán i Sergio Mora van informar sobre els últims actes de la Fira de Juliol sense oblidar l’habitual punt crític, i es van avançar algunes de les festes que tindran lloc en terres valencianes en el mes d’agost que comença demà. Paco Verdú, l’altre informador del programa, no va participar ahir per problemes d’agenda. El programa va acabar amb una broma on tots els col·laboradors deien que deixaven el programa per culpa del fort aire condicionat de la ràdio, on també van participar els encarregats de l’humor de Veus de Festa, Carles-Andreu Fernández (o siga, qui escriu esta web) i Gabriel Cerverón, amb els seus personatges José María Sacabutx i Paco de Riba-Roja respectivament.

El programa Veus de Festa, que s’emetrà dimarts i divendres de 21.00 a 22.00 hores a partir de setembre, està present en Internet a través de la xarxa social Facebook i el seu blog www.veusdefesta.blogspot.com.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar