Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Veus de festa’ tornarà en setembre amb més duració

Un programa molt distés i amb moltes rialles de l’equip va tancar la primera temporada de Veus de Festa, el programa d’informació sobre festes de l’emissora The Queen Radio (101.9 FM). L’espai dirigit per Juanfran Barberá se’n va així de vacances i amb la il·lusió de tornar en setembre amb el doble de duració, dues hores per setmana, i amb altres novetats com la difusió de grups musicals sorgits en ambient faller, seccions dels col·laboradors més àmplies i l’aire condicionat de l’estudi més baixet.
Efectivament, en l’última edició de la temporada, els col·laboradors del programa Cristina Pastor, Laura Hortelano, Eva Torán i Sergio Mora van informar sobre els últims actes de la Fira de Juliol sense oblidar l’habitual punt crític, i es van avançar algunes de les festes que tindran lloc en terres valencianes en el mes d’agost que comença demà. Paco Verdú, l’altre informador del programa, no va participar ahir per problemes d’agenda. El programa va acabar amb una broma on tots els col·laboradors deien que deixaven el programa per culpa del fort aire condicionat de la ràdio, on també van participar els encarregats de l’humor de Veus de Festa, Carles-Andreu Fernández (o siga, qui escriu esta web) i Gabriel Cerverón, amb els seus personatges José María Sacabutx i Paco de Riba-Roja respectivament.

El programa Veus de Festa, que s’emetrà dimarts i divendres de 21.00 a 22.00 hores a partir de setembre, està present en Internet a través de la xarxa social Facebook i el seu blog www.veusdefesta.blogspot.com.