¿Has leído "Ninots indultats"?

Fotografies per la sostenibilitat

Escut Falla Borrull-Dr. Peset CerveraJa s’ha obert el termini per a presentar treballs al II Concurs Fotogràfic Noubotànic de SOStenibilitat organitzat per la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera i la fundació Divina Pastora. Fins al 30 d’octubre podran presentar-se fotografies relacionades amb la sostenibilitat que podran emportar-se premis de fins 1.500 euros, més que en l’edició anterior. Este concurs també servirà per a realitzar una exposició fotogràfica al Botànic on podran adquirir-se les millors fotos, destinant-se els beneficis a les organitzacions solidàries PayaSOSpital i Fundació per a l’Atenció a les Persones amb Paràlisi Cerebral (AIXEC).

Les fotografies podran enviar-se a través de la web www.noubotanic.com,  per correu certificat al casal de la comissió (C/ Dr. Peset Cervera, 11, baix, València), o per missatge multimèdia de telèfon mòbil al número 960 160 649 indicant la paraula SOS. Els premis que s’entregaran seran els següents:

  • Secció general: 1r classificat, 1.500 euros; 2n, 800 euros.
  • Imatges dedicades a l’aigua: 1r classificat, 1.500 euros; 2n, 800 euros.
  • Millor foto d’un faller inscrit en Junta Central Fallera: 300 euros.

El jurat farà una selecció de les 30 millors fotografies per a que formen l’exposició MostraSOS, que tindrà lloc en febrer i març al Botànic. Estes imatges es vendran a un preu que no superarà els 200 euros, diners que com s’ha comentat, aniran a PayaSOSpital i AIXEC. Per altra banda, algunes fotos enviades per MMS es projectaran en eixa mostra.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar