Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Fotografies per la sostenibilitat

Escut Falla Borrull-Dr. Peset CerveraJa s’ha obert el termini per a presentar treballs al II Concurs Fotogràfic Noubotànic de SOStenibilitat organitzat per la Falla Borrull-Dr. Peset Cervera i la fundació Divina Pastora. Fins al 30 d’octubre podran presentar-se fotografies relacionades amb la sostenibilitat que podran emportar-se premis de fins 1.500 euros, més que en l’edició anterior. Este concurs també servirà per a realitzar una exposició fotogràfica al Botànic on podran adquirir-se les millors fotos, destinant-se els beneficis a les organitzacions solidàries PayaSOSpital i Fundació per a l’Atenció a les Persones amb Paràlisi Cerebral (AIXEC).

Les fotografies podran enviar-se a través de la web www.noubotanic.com,  per correu certificat al casal de la comissió (C/ Dr. Peset Cervera, 11, baix, València), o per missatge multimèdia de telèfon mòbil al número 960 160 649 indicant la paraula SOS. Els premis que s’entregaran seran els següents:

  • Secció general: 1r classificat, 1.500 euros; 2n, 800 euros.
  • Imatges dedicades a l’aigua: 1r classificat, 1.500 euros; 2n, 800 euros.
  • Millor foto d’un faller inscrit en Junta Central Fallera: 300 euros.

El jurat farà una selecció de les 30 millors fotografies per a que formen l’exposició MostraSOS, que tindrà lloc en febrer i març al Botànic. Estes imatges es vendran a un preu que no superarà els 200 euros, diners que com s’ha comentat, aniran a PayaSOSpital i AIXEC. Per altra banda, algunes fotos enviades per MMS es projectaran en eixa mostra.