Noves investigacions en la web

Problemes de l'estiuCom cada any, quan arriba agost m’intente escalfar el cap (que ja està bastant calent del sol que pega) i afegix nous articles a les seccions fixes d’esta web. Hui mateix he publicat una xicoteta investigació històrica sobre les falles que es van plantar en 1937, just en una època -la Guerra Civil Espanyola- en què la nostra festa va prendre’s un obligat descans, més que res per si s’escapava algun tir cap als fallers. Per altra banda, també és una novetat el text sobre les sorprenents conclusions de l’investigador faller Josep Maria Sacabutx, col·laborador del programa Veus de Festa de la 101.9 FM, en els quals afirma que els refregits en les falles no existixen. El meu agraïment a este gran científic per permitir-me publicar la seua teoria que prèviament havia divulgat per la ràdio.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar