Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Noves investigacions en la web

Problemes de l'estiuCom cada any, quan arriba agost m’intente escalfar el cap (que ja està bastant calent del sol que pega) i afegix nous articles a les seccions fixes d’esta web. Hui mateix he publicat una xicoteta investigació històrica sobre les falles que es van plantar en 1937, just en una època -la Guerra Civil Espanyola- en què la nostra festa va prendre’s un obligat descans, més que res per si s’escapava algun tir cap als fallers. Per altra banda, també és una novetat el text sobre les sorprenents conclusions de l’investigador faller Josep Maria Sacabutx, col·laborador del programa Veus de Festa de la 101.9 FM, en els quals afirma que els refregits en les falles no existixen. El meu agraïment a este gran científic per permitir-me publicar la seua teoria que prèviament havia divulgat per la ràdio.