Abans de les eleccions, mostra de llibrets

mostrallibrets4Si arribat el dissabte que ve ja estàs fart de sentir als polítics per la tele que si la crisi, que si el “Bigotes” i altres crítiques vàries, pots desconnectar de les eleccions europees fent un viatge a Gandia per a prendre i poc i el sol i, naturalment, visitar la IV Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana. En ella podràs gaudir d’un bon mostrari d’eixes publicacions falleres (i foguereres), i fins i tot serà possible comprar algun exemplar. L’exposició tindrà lloc al Museu Faller de Gandia a partir de les deu del matí.

A eixa hora s’inaugurarà la mostra per part dels organitzadors, la Federació de Falles de Gandia i l’Associació d’Estudis Fallers. A les 12.15 hores començarà una xerrada al voltant a la poesia fallera, en la qual participaran diversos autors d’explicacions de falla. La mostra acabarà a les 13.30 hores, hora de la seua cloenda.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar