Miguel Balaguer i David Moreno plantaran en Cronista

La Falla Cronista-Vicent Beguer i Esteve de Torrent ha encarregat a l’artista faller Miguel Balaguer la construcció del seu monument gran. Amb este serà l’any número quinze en què Balaguer col·labora amb esta comissió. Per altra banda, la falla infantil la realitzarà David Moreno, un artista torrentí que torna a plantar en la seua localitat.

Mentrestant, a València, la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals va elegir les seues falleres majors la nit del 29 de maig. Les afortunades van ser Desireé Rodrigo Muñoz i la xiqueta Andrea Mir Olba, les quals van rebre un aplaudiment quan la secretària de la comissió, Natalia Mas, va llegir l’acta del nomenament. L’acte va acabar amb un brindis de tots els assistents.

Canviant de tema, Josep Ynat comunica la creació d’un nou blog dedicat a l’opinió sobre les Falles. La seua adreça és http://semprefalles.blogspot.com/.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar