¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Apuntà, himnes, tradició i altres coses del muntó

Fem un repàs ràpid de algunes activitats falleres previstes per als pròxims dies. Dissabte 23 de maig, la Falla Conserva-Berenguer Mallol celebrarà la seua apuntà amb jocs infantils , globotà i paella per a dinar. Qualsevol persona del barri podrà apropar-se al casal (a la plaça on es planta el monument)  a partir de les 11.30 hores per gaudir de la festa i informar-se de com fer-se faller. Altra comissió del Districte Marítim de València, concretament Rubén Darío-Fray Luis Colomer presentarà el seu himne el dia 31 de maig a les 12.00 hores a l’Auditori d’Alaquàs. Este himne s’ha compost per motiu dels vint-i-cinc anys d’existència de la comissió. Eixe mateix dia, les falleres majors del sector d’Algirós participaran en el Besamans de la Mare de Déu dels Desemparats als jardins de l’antic hospital (al carrer Hospital de València) a les 18.30 hores. La Falla Bolseria-Tros Alt ja ha realitzat este acte d’honor a la patrona, i així ho informa en el seu blog. Per altre lloc, la Falla del Barri Sant Isidre celebrarà el seu patró el 23 de maig dedicant-lo als éssers mitològics, amb jocs infantils pel dia i festa per als majors per la nit. En altre costat de la ciutat, l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús ha crescut perquè la Falla Pérez Galdós-Jesús-Mestre Sosa se li ha afegit, sent amb ella 12 les comissions agrupades.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar