¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

En forma amb el Marató de Fitness i Spinning

aerobic¿T’has passat menjant bunyols amb xocolate estes falles? ¿Vos perdre eixos quilos que et sobren de la teua figura? Aleshores, ¡apuntat’a al XII Marató Faller de Fitness i Spinning del 24 de maig! És una saludable activitat de la Falla L’Antiga de Campanar on pot participar qualsevol que tinga ganes de passar-ho bé, i de pas millorar la seua forma física. Això sí, cansar, sí que ha de cansar, però així és l’esport…

La prova consistirà en dues hores sense descans on hi haurà una sessió d’aeròbic i una altra de spinning amb 50 bicicletes, i podrà participar qualsevol persona, siga faller o no, sense distincions d’edats ni de sexe. Tan sols es demana bon estat de salut per a realitzar els exercicis. El marató tindrà lloc al passeig de l’Albereda de València, el 24 de maig a les 10.30 hores, i per a participar caldrà recollir fins el dia 23 inclòs una entrada en qualsevol Corte Inglés de la ciutat. Esta entrada permitirà també optar a diversos regals que es sortejaran.

Els participants hauran de vestir roba esportiva i presentar-se mitja hora abans que comence el marató.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar