Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La primera pel·lícula d’animació sobre les Falles

prLes Falles arriben al cine d’animació. El pròxim dijous 21 de maig es presentarà a l’IVAM a les dotze del migdia el projecte cinematogràfic Ninots, la gran aventura, cinta produïda por Trivisión i JC Films i que té com a protagonistes a ninots de falla. L’acte no se’l perdran personatges tan coneguts como Jorge Martínez “Aspar”, actors de la sèrie de TVV L’Alqueria Blanca, la presentadora i ex-fallera major de València Susana Remohí i l’humorista Pedro Reyes, els quals han participat en la pel·lícula amb les seus veus. La banda sonora de la mateixa ha sigut obra de Nacho Mañó, component del grup Presuntos implicados, i Carme Juan, actriu de l’esmentada L’Alqueria Blanca. El director del projecte, Manuel J. García, junt al productor executiu de Trivisión, Ximo Pérez, els guionistes Miquel Beltrán i Luis Eduardo Pérez, i el dibuixant Alfonso Azpiri, explicaran de què va la cosa.

Per obrir boca, ací tenim el trailer en valencià: