Tres Forques-Conca va a més amb el monument

tfAmb il·lusió i ganes de superar-se, la Falla Tres Forques-Conca-Pérez Galdós anuncia que estan pensant en una falla per a 2010 amb més pressupost, però sobretot amb més crítica àcida sobre l’actualitat que la que van cremar en 2009. No han volgut donar més detalls, així que estarem atents a les pròximes informacions. I com que amb el monument no en tenen prou, també diuen que el llibret de 2010 estarà més elaborat de l’habitual i que competiran amb ell en Lo Rat Penat. Esta és una comissió, sens dubte, amb afany de superació. Per altra banda, les falleres majors de València i les seues Corts d’Honor aniran al comiat de les falleres majors de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús, on pertany la Falla Tres Forques. L’acte es realitzarà el pròxim dissabte 23 de maig a les 19.30 hores aproximadament, dins del casal de Baró de Patraix-Conca.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar