Tres Forques-Conca va a més amb el monument


Amb il·lusió i ganes de superar-se, la Falla Tres Forques-Conca-Pérez Galdós anuncia que estan pensant en una falla per a 2010 amb més pressupost, però sobretot amb més crítica àcida sobre l’actualitat que la que van cremar en 2009. No han volgut donar més detalls, així que estarem atents a les pròximes informacions. I com que amb el monument no en tenen prou, també diuen que el llibret de 2010 estarà més elaborat de l’habitual i que competiran amb ell en Lo Rat Penat. Esta és una comissió, sens dubte, amb afany de superació. Per altra banda, les falleres majors de València i les seues Corts d’Honor aniran al comiat de les falleres majors de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús, on pertany la Falla Tres Forques. L’acte es realitzarà el pròxim dissabte 23 de maig a les 19.30 hores aproximadament, dins del casal de Baró de Patraix-Conca.