¿Has leído "La plantà"?

Per tot arreu, una creu

gpandoJa vam vore en una notícia anterior les creus de maig plantades per dues comissions falleres del barri d’Algirós (València). Però n’hi ha molts més, tant a la capital de la Comunitat Valenciana (83 en el concurs de Lo Rat Penat) com a altres poblacions. En la imatge del costat es veu la inauguració de la creu de la Falla General Pando-Serrano Flores de València, però no hem d’oblidar el concurs de Torrent, on la figura del carrer Benemèrita s’ha alçat amb el primer premi en la modalitat de flors naturals. I per últim, donarem una ullada a la creu de maig de la Falla Gran Via del Sud de Bétera.

 

En efecte, el concurs de creus de maig organitzat per la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent, va tenir com a creu guanyadora en la modalitat de flor natural a la del carrer Benemèrita. La Falla Avinguda, per la seua banda, va aconseguir el premi a la creu més original per haver-la construït amb roses de dacsa, mentre que la Falla Àngel de l’Alcasser va fer la millor de la categoria de manualitats i l’Associació de Veïns de San Cayetano va plantar la millor creu d’associacions no falleres.

1c2ba flor benemeritaoriginalidad avenidaalcazar 1

En altra població de la província de València, concretament Bétera, tampoco no van faltar estes construccions. La Falla Gran Via del Sud va aprofitar la jornada en la qual va posar-se al carrer la seua creu per a oferir uns balls valencians al carrer.

gvsud

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar