Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Els jurats a debat en el ‘Cacau i Tramussos’

bb banner

Una cosa que dóna més que parlar que la vida privada de Belén Esteban són els jurats de falles. I com que encara sembla que no s’ha dit tot, el quart debat de Cacau i Tramussos organitzat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà tractarà el tema “Els jurats de la festa“, tocant punts tan coneguts com l’amiguisme, els criteris de selecció de les persones que els composen i els vererdictes polèmics. La cita serà el 7 de maig a les huit de la vesprada, dins del casal de la comissió.

El moderador en esta ocasió serà Manuel Andrés Zarapico, redactor de la publicació Actualidad Fallera i faller de Regne de València – Duc de Calàbria. La mesa de debat comptarà amb els següents participants:

  • José Manuel Izquierdo, secretari general de J.C.F. de 1989/90 a 1994/95. Faller de Bolsería – Tros Alt.
  • Juan Gómez, president de la Falla Portal de Valldigna – Salinas de l’exercici 1997/98 al 2004/05.
  • Manuel Jorge, president de la Falla Dr. Sanchis Bergón – Turia de 2006/07 al 2008/09.
  • Juan José San Federico, faller de Zapadores – Vicente Lleó.
  • Toni Fornés, artista faller.