Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Creus a Lleons i Duc de Gaeta

creu de maig duc de gaeta maig 2009.thumbnailcreu de maig lleons poeta mas i ros maig 2009.thumbnailEn este llarg pont del Dia del Treballador, a banda d”anar-se’n al camp o a la platja, molts han tingut ganes de fer faena per la seua falla i han construït les seues creus de maig. És el cas de la comissió de Lleons-Poeta Mas i Ros, que ahir van plantat la seua per tercer any consecutiu a l’encreuament dels carrers Lleons i Sants Just i Pastor. La falla que torna a participar en estos arts des de 2003 és Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, i ho fa per la porta gran, ja que la creu que ha instal·lat enfront del seu casal és una reproducció de la porta d’entrada a l’Exposició Regional de 1909. Si aneu per Algirós, no vos oblideu de visitar estes meravelles fetes amb flor.