Comprimint el catàleg del Museu Faller

¿És possible comprimir les 1.302 pàgines del Catàleg del Museu Faller en una xicoteta guia per al visitant? Sembla que ni amb una família d’elefants damunt es podria, però l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF) ho està fent possible. En estos moments està en procés de redacció una versió reduïda i actualitzada dels tres volums de l’Indult del Foc que  serà una guia del Museu Faller de València.

La publicació que s’està preparant preten ser una guia de butxaca per al visitant del Museu Faller de Junta Central Fallera, a diferència de l’esmentat catàleg, que és més una obra de referència sobre els ninots indultats. La guia inclourà una fitxa tècnica de tots els ninots indultats fins l’actualitat, i d’una selecció dels mateixos es comentaran alguns detalls com la temàtica, la técnica de construcció i l’artista que els va construir. A més, la publicació contindrà una introducció amb l’origen del museu, l’explicació de l’edifici on es troba, la distribució del mateix i relacions d’altres col·leccions que conté, com els cartells anunciadors de les Falles i els quadres de les falleres majors de València.

Este projecte està enquadrat dins dels actes commemoratius del 75 aniversari de l’Exposició del Ninot, que es va complir l’exercici passat 2008-2009.

Una idea sobre “Comprimint el catàleg del Museu Faller”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar