Una de presidents


En esta època ja comencen a sentir-se els noms d’aquelles persones que portaran els destins de les comissions falleres (almenys durant un any).  En Duc de Gaeta-Pobla de Farnals sembla que Marcos Soriano ha guanyat la plaça per oposició, ja que torna a ser president de la seua comissió per 16a vegada. També és repetidor, però només per tres vegades, Salvador Carsí Sancho en una comissió veïna, Lleons-Poeta Mas i Ros. Les mateixes voltes ha sigut triat Pedro Vizcaíno Cambra com a màxim càrrec administratiu (com sona això de seriós) de la Falla Els Generals. La Falla Mercat de Castella tampoc es cansa de José Luis Platero Gómez, que per vuit vegades l’han elegit president, una menys que Alberto García Iranzo en Salamanca-Comte d’Altea. Com es veu, no tot són presidents negres o amb celles puntiagudes.