Latorre i Sanz plantaran a Cuba-Literat Azorín

La comissió de Cuba-Literat Azorín ha fitxat els artistes fallers Latorre i Sanz per tal que s’encarreguen de la seua falla gran de 2010, la qual continuarà en la secció especial. Altra comissió que té clar qui plantarà els seus monuments és Pare Santonja-Cardenal Benlloch, que ha confirmat que seran Roberto Cañada i Miguel Hernández (Art@dos)  els encarregats de la infantil per segon any consecutiu, mentre que Javier Igualada construirà el gran per primera vegada (ja n’havia fet l’infantil algun any). Per altra banda, Pedro Santaeulalia no suarà molt per aconseguir la falla de l’Ajuntament de València, ja que és l’únic que ha presentat projecte al concurs, el qual té el lema Falles o treballes? En la infantil hi ha més emoció, ja que competixen Ceballos i Sanabria amb l’esbós Entra i voràs, i Enric Ginestar amb Malifets en la granja. El 8 d’abril quedarà clar quins seran els artistes de les falles municipals, encara que com ja s’ha dit, amb la gran no es calfarà el cap el jurat.

2 ideas sobre “Latorre i Sanz plantaran a Cuba-Literat Azorín”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar