Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Latorre i Sanz plantaran a Cuba-Literat Azorín

fallacubalitLa comissió de Cuba-Literat Azorín ha fitxat els artistes fallers Latorre i Sanz per tal que s’encarreguen de la seua falla gran de 2010, la qual continuarà en la secció especial. Altra comissió que té clar qui plantarà els seus monuments és Pare Santonja-Cardenal Benlloch, que ha confirmat que seran Roberto Cañada i Miguel Hernández (Art@dos)  els encarregats de la infantil per segon any consecutiu, mentre que Javier Igualada construirà el gran per primera vegada (ja n’havia fet l’infantil algun any). Per altra banda, Pedro Santaeulalia no suarà molt per aconseguir la falla de l’Ajuntament de València, ja que és l’únic que ha presentat projecte al concurs, el qual té el lema Falles o treballes? En la infantil hi ha més emoció, ja que competixen Ceballos i Sanabria amb l’esbós Entra i voràs, i Enric Ginestar amb Malifets en la granja. El 8 d’abril quedarà clar quins seran els artistes de les falles municipals, encara que com ja s’ha dit, amb la gran no es calfarà el cap el jurat.