Quasi a punt el llibre del 125 aniversari de Na Jordana

img 0454.thumbnailAhir per la nit va celebrar-se el tan esperat, almenys per a mi, sopar de mitjans de comunicació de la Falla Na Jordana. En un ambient distés i agradable (i amb un arròs al forn que estava de mort), els informadors vam poder vore el progrés de la plantà de la falla i ens van parlar d’algunes iniciatives per a commemorar el 125 aniversari de la comissió, com l’exposició al Museu València de l’Etnologia inaugurada recentment i el llibre que s’està preparant per a l’ocasió.

img 0457b.thumbnailDesprés del sopar, Jesús Català va comentar que està quasi enllestit el llibre que recull la història de la comissió. Com que totes les col·laboracions aniran en este volum, enguany el llibret no en té cap, i només inclou com a contingut extra un catàleg de l’exposició “Na Jordana, 125 anys de falles a València” present al Museu d’Etnologia. Va destacar-se el treball d’investigació realitzat per la comissió, tant als seus arxius com en altres, en el qual ha participat l’Associació d’Estudis Fallers.

La nit es va tancar amb la projecció del documental Freak Freak Show, el qual conta tot el procés de concepció, construcció i cremà del monument de Na Jordana de 2007, falla que recordem estava dedicada als freakies.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar