Inaugurada l’exposició dels 125 anys de falles

nj125Divendres passat, la Falla Na Jordana va inaugurar l’exposició sobre els 125 anys de falles a València al Museu Valencià de l’Etnologia. La mostra, que recull tant els últims 125 anys de la Falla Na Jordana com de la festa fallera en general, podrà visitar-se a les sales VII i VIII d’este museu del 6 de març al 12 d’abril.

 

 L’exposició organitzada per Na Jordana i l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), segons va declarar el president de la comissió fallera, servix per tal que els valencians puguen comprendre l’evolució de les Falles en més d’un segle, temps en el qual la falla feta pels veïns ha derivat en comissió fallera. El director del Museu Valencià d’Etnologia, Joan Seguí, va justificar esta exposició per ser una part de la cultura popular subjecte de investigació etnològica. En les sales es poden vore elements històrics que es poden trobar als casals com palets, premis i llibrets.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar