Inaugurada l’exposició dels 125 anys de falles

Divendres passat, la Falla Na Jordana va inaugurar l’exposició sobre els 125 anys de falles a València al Museu Valencià de l’Etnologia. La mostra, que recull tant els últims 125 anys de la Falla Na Jordana com de la festa fallera en general, podrà visitar-se a les sales VII i VIII d’este museu del 6 de març al 12 d’abril.

 

 L’exposició organitzada per Na Jordana i l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), segons va declarar el president de la comissió fallera, servix per tal que els valencians puguen comprendre l’evolució de les Falles en més d’un segle, temps en el qual la falla feta pels veïns ha derivat en comissió fallera. El director del Museu Valencià d’Etnologia, Joan Seguí, va justificar esta exposició per ser una part de la cultura popular subjecte de investigació etnològica. En les sales es poden vore elements històrics que es poden trobar als casals com palets, premis i llibrets.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar