Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Inaugurada l’exposició dels 125 anys de falles

nj125Divendres passat, la Falla Na Jordana va inaugurar l’exposició sobre els 125 anys de falles a València al Museu Valencià de l’Etnologia. La mostra, que recull tant els últims 125 anys de la Falla Na Jordana com de la festa fallera en general, podrà visitar-se a les sales VII i VIII d’este museu del 6 de març al 12 d’abril.

 

 L’exposició organitzada per Na Jordana i l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), segons va declarar el president de la comissió fallera, servix per tal que els valencians puguen comprendre l’evolució de les Falles en més d’un segle, temps en el qual la falla feta pels veïns ha derivat en comissió fallera. El director del Museu Valencià d’Etnologia, Joan Seguí, va justificar esta exposició per ser una part de la cultura popular subjecte de investigació etnològica. En les sales es poden vore elements històrics que es poden trobar als casals com palets, premis i llibrets.