Un col·legi amb comissió fallera

cp.thumbnailÉs normal en molts col·legis de València i altres localitats que en estes dates, els xiquets construïsquen una falla que cremen abans de les vacances falleres. El que ja no és tan normal que el centre educatiu organitze una exposició del ninot, tinga fallera major i cort d’honor, i fins i tot proposen un programa de festes amb concursos de paelles. Este és el cas del Col·legi Públic “Ntra. Sra. dels Desemparats” de Burjassot. ¡Això sí que es celebrar les Falles al col·legi!

En efecte, els alumnes han confeccionat uns ninots que formaran una exposició, la qual estarà oberta del 6 al 12 de març.  Estes figuren formaran les escenes falla que tindrà el lema Conta’m un conte i que es plantarà el 13 de març a les nou del matí i es cremarà eixe mateix dia a les 11.45. Entre mitges hi haurà una mascletà de globus i una xocolatà. Ara bé, el dia anterior hi haurà concursos de paelles i jocs per als xiquets.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar