Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Un col·legi amb comissió fallera

cp.thumbnailÉs normal en molts col·legis de València i altres localitats que en estes dates, els xiquets construïsquen una falla que cremen abans de les vacances falleres. El que ja no és tan normal que el centre educatiu organitze una exposició del ninot, tinga fallera major i cort d’honor, i fins i tot proposen un programa de festes amb concursos de paelles. Este és el cas del Col·legi Públic “Ntra. Sra. dels Desemparats” de Burjassot. ¡Això sí que es celebrar les Falles al col·legi!

En efecte, els alumnes han confeccionat uns ninots que formaran una exposició, la qual estarà oberta del 6 al 12 de març.  Estes figuren formaran les escenes falla que tindrà el lema Conta’m un conte i que es plantarà el 13 de març a les nou del matí i es cremarà eixe mateix dia a les 11.45. Entre mitges hi haurà una mascletà de globus i una xocolatà. Ara bé, el dia anterior hi haurà concursos de paelles i jocs per als xiquets.