Es presenta un llibre amb fotos falleres antigues 2


Per als apassionats de la Història de les Falles i frikies fallers diversos, el proper dimecres 25 de febrer a les 19.00 hores es presentarà el llibre Falles de València en blanc i negre a l’Àmbit Cultural del Corte Inglés del carrer Colón. L’obra conté més de 200 fotografies relacionades amb la festa fallera en la ciutat de València que daten des de començaments del segle XX fins als anys seixanta. El llibre el publica l’Editorial Tívoli amb la col·laboració de l’Associació d’Estudis Fallers i el Museu Valencià de l’Etnologia.


2 ideas sobre “Es presenta un llibre amb fotos falleres antigues

  • malaltdefalles

    Dic jo: No podrien coordinar-se en les presentacions/saraus fallers?

    El mateix dia a les 20.00 hi ha la presentació de Cendra i encara no tinc el “don” de la ubiqüitat!

    Hauré d’entrenar per aconseguir-lo. xD

Los comentarios están cerrados.