Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Música i Falles entregà el vestit de fallera a la guanyadora

dscf0952L’emissora Música i Falles Ràdio (100.9 FM) va entregar el 16 de febrer els premis de diversos sortejos que va realitzar en els seus programes. L’acte,  que va tenir lloc al casal de la Falla Verge de Lepant a Castellar, va reunir tant als guanyadors com als col·laboradors que aporten eixos premis i, naturalment, no va faltar el director de la ràdio Pepe Herrero. El premi estrella va ser el vestit sencer de valenciana, el qual se’l va portar la fallera major de la comissió Juan de Garay-Dr. Marañón, María Ángeles Díaz Iranzo. Per la seua banda, Mari Carmen Pià de la Falla la Verge (Benifaió), i Sofia i Manolo de la Falla Sant Isidre (València), van emportar-se’n medallons de la Mare de Déu oferits per Art Antic.