Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Torna la Parada Mora de Pizarro

moros 2009 85Una altra parada mora que vol ser tradició tots els anys és la de la Falla Pizarro-Ciril Amorós. Per segon any consecutiu, els moros d’esta comissió desfilaran pel carrer Pizarro, al centre de València, i ho faran el 16 de març a les 22.30 hores. Diumenge passat van fer una visita a la  Comparsa Huracains de Benigànim, encarregats de l’organització i la vestimenta dels moros que té esta comissió fallera de València.

Sobre el centenar de fallers de Pizarro, encapçalats per la fallera major Mari Paz Yagüe, van anar a visitar eixa comparsa mora. En la jornada no van faltar, naturalment, un sopar de confraternitat i les desfilades. La II Gran Entrada Mora de Pizarro tindrà per nom Memorial Vicente Mompó, en record del faller amb eixe nom ja desaparegut i que va ser un dels precursors del festeig.