Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Torna la Parada Mora de Pizarro

moros 2009 85Una altra parada mora que vol ser tradició tots els anys és la de la Falla Pizarro-Ciril Amorós. Per segon any consecutiu, els moros d’esta comissió desfilaran pel carrer Pizarro, al centre de València, i ho faran el 16 de març a les 22.30 hores. Diumenge passat van fer una visita a la  Comparsa Huracains de Benigànim, encarregats de l’organització i la vestimenta dels moros que té esta comissió fallera de València.

Sobre el centenar de fallers de Pizarro, encapçalats per la fallera major Mari Paz Yagüe, van anar a visitar eixa comparsa mora. En la jornada no van faltar, naturalment, un sopar de confraternitat i les desfilades. La II Gran Entrada Mora de Pizarro tindrà per nom Memorial Vicente Mompó, en record del faller amb eixe nom ja desaparegut i que va ser un dels precursors del festeig.