¿Has leído "Dónde verlas"?

Es demanarà a la Generalitat la normativa de casals

casalUns 330 fallers de 120 comissions falleres de la província de València van reunir-se anit a Aldaia, amb la intenció de demanar a la Generalitat Valenciana una normativa específica i flexible per als casals fallers. En la reunió va aprobar-se una recollida de firmes per a formalitzar l’esmentada petició, i aconseguir així una seguretat jurídica per a les seus socials dels fallers.

En concret, van ser 335 persones les assistents, entre les quals hi havia fallers de les nou comissions d’Aldaia i representants de les juntes locals de Sagunt, Benaguasil, Gandia, Montcada, Alginet, Bétera, Bunyol,  Alaquàs, Torrent, Albal, Catarroja, Manises,  Alboraia, Alfafar, Picanya, Massanassa i Silla. Va presidir l’acte David Solís, president de la JLF d’Aldaia, i l’alcaldessa d’esta localitat, Empar Navarro. L’objectiu de la trobada va aconseguir-se, com ja s’ha comentat, i es demanarà la inclusió dels casals fallers en un apartat de la Llei 4/2003 d’Espectacles Públics, Activitats Recreatives i Establimens Públics, en el qual es regulen les activitats socioculturals no lucratives. Es va insistir que la normativa hauria de ser molt flexible i que regulara les eixides d’emergència, l’accesibilitat per a discapacitats i la insonorització.