Es demanarà a la Generalitat la normativa de casals

casalUns 330 fallers de 120 comissions falleres de la província de València van reunir-se anit a Aldaia, amb la intenció de demanar a la Generalitat Valenciana una normativa específica i flexible per als casals fallers. En la reunió va aprobar-se una recollida de firmes per a formalitzar l’esmentada petició, i aconseguir així una seguretat jurídica per a les seus socials dels fallers.

En concret, van ser 335 persones les assistents, entre les quals hi havia fallers de les nou comissions d’Aldaia i representants de les juntes locals de Sagunt, Benaguasil, Gandia, Montcada, Alginet, Bétera, Bunyol,  Alaquàs, Torrent, Albal, Catarroja, Manises,  Alboraia, Alfafar, Picanya, Massanassa i Silla. Va presidir l’acte David Solís, president de la JLF d’Aldaia, i l’alcaldessa d’esta localitat, Empar Navarro. L’objectiu de la trobada va aconseguir-se, com ja s’ha comentat, i es demanarà la inclusió dels casals fallers en un apartat de la Llei 4/2003 d’Espectacles Públics, Activitats Recreatives i Establimens Públics, en el qual es regulen les activitats socioculturals no lucratives. Es va insistir que la normativa hauria de ser molt flexible i que regulara les eixides d’emergència, l’accesibilitat per a discapacitats i la insonorització.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar