Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Com està La Berni…

dsc07743.thumbnail¡Vaja tros de tia és La Berni! Un bon cos li modelarà l’artista faller Miguel Balaguer en el monument que plantarà en la demarcació de Marqués de Montortal-Berni y Catalá les falles que venen. El dia 17 va presentar-se esta falla i la infantil, que també realitzarà el mateix artista, amb un audiovisual on es mostrava com es construïxen els cadafals.

dsc07745.thumbnail

El Club La Berni serà el tema de la falla gran. Este club estarà regentat per una senyoreta molt atractiva anomenada “La Berni”, qui apareixerà al remat junt a un cambrer que servix copes als clients. També hi haurà al monument una gran bufanda que el recorrerà sencer. Així mateix, la falleta infantil tindrà un modelatge totalment nou (sense refregits, s’entén) i farà un repàs per personatges coneguts de la societat valenciana.