¿Has leído "Los trenes falleros"?

Com està La Berni…

dsc07743.thumbnail¡Vaja tros de tia és La Berni! Un bon cos li modelarà l’artista faller Miguel Balaguer en el monument que plantarà en la demarcació de Marqués de Montortal-Berni y Catalá les falles que venen. El dia 17 va presentar-se esta falla i la infantil, que també realitzarà el mateix artista, amb un audiovisual on es mostrava com es construïxen els cadafals.

dsc07745.thumbnail

El Club La Berni serà el tema de la falla gran. Este club estarà regentat per una senyoreta molt atractiva anomenada “La Berni”, qui apareixerà al remat junt a un cambrer que servix copes als clients. També hi haurà al monument una gran bufanda que el recorrerà sencer. Així mateix, la falleta infantil tindrà un modelatge totalment nou (sense refregits, s’entén) i farà un repàs per personatges coneguts de la societat valenciana.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar