¿Has leído "Los trenes falleros"?

Hui, reunió per una llei per als casals fallers

casalHui a les 21.00 hores se celebrarà una reunió al TAMA d’Aldaia (avinguda de la Música, 2), en la qual es pretén demanar a la Generalitat una legislació específica per als casals fallers. A esta reunió estan convidades les comissions i juntes locals de diverses localitats, a banda de Junta Central Fallera. Per a formalitzar eixa petició, es recolliran firmes entre els assistents. La mesa de la reunió estarà formada per nou presidents de falles, el president de la Junta Local d’Aldaia, un tècnic de l’ajuntament per a l’acondicionament dels casals, el regidor de festejos de la localitat i l’alcaldessa. Amb esta reunió es pretenen  evitar situacions com les que han sofrit alguns fallers en vore tancat el seu casal per falta de llicència d’activitat o per denúncies dels veïns.

Una idea sobre “Hui, reunió per una llei per als casals fallers”

Los comentarios están cerrados.