Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Una xiqueta guanya el Trofeu Patufet

Un conte d’humor absurd titulat Una falla casolana és el guanyador del concurs de contes fallers de El Turista Fallero. El seu autor és Rubén Tello, resident a Carcaixent, component de la Falla Corona de València, membre de l’ADEF i col·laborador de la publicació Falla Crítica. Els finalistes, segons el jurat, han sigut Innovatio, innovatio de Jaume Crespo i Matar la festa, de Joan Castelló. Per altra banda, la xiqueta Neus Miras Sánchez ha aconseguit el Trofeu Patufet 2009.

Neus té 11 anys, viu a Xàtiva i és filla de mare peruana i pare xativenc. És fallera de la Falla Molina Claret des dels tres anys, i té grans coneixements de plàstica fallera, com va demostrar guanyant el concurs de maquetes de la seua Junta Local en 2007. Es tracta de la primera xiqueta que obté este trofeu de la revista, el qual recollirà en la festa de presentació de El Turista Fallero a finals de febrer.