Latorre i Sanz signen per la municipal de Torrent

falla mayor.thumbnail

Latorre i Sanz (que no són una persona com Ramón y Cajal, sinó dues: José Latorre y Gabriel Sanz) van signar el passat 31 d’octubre el contracte per a realitzar la falla municipal de Torrent. Així mateix, l’artista faller Salva Fenoll va firmar també, en el seu cas per a la falla infantil del consistori. A l’acte van assistir les falleres majors de Torrent, Carla Cuñat i Sandra Fas, i el regidor delegat de Falles, Miguel Monterde.

falla infantil.thumbnail

El monument infantil tindrà el lema Tant dins de casa com a les festes del carrer, per a Torrent els xiquets són el primer, i recollirà diferents tradicions i llocs de la ciutat com la torre, la festa de Sant Blai o els moros i cristians. Quant a la falla gran, el seu títol serà Torrent medieval i mostrarà diferents escenes d’un poblat medieval.

Una idea sobre “Latorre i Sanz signen per la municipal de Torrent”

Los comentarios están cerrados.