Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Santamariamicaela.com complix cinc anys

escut smmLa web de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà (www.santamariamicaela.com), una de les pàgines falleres més treballades actualment, ja té cinc anys. Des d’aquell 17 d’octubre en què va publicar-se la primera notícia ja n’han posat 881, a més de 400 fotografies en la secció de fotos general i 700 en la d’àlbums de fallers. A banda d’este ritme d’actualització (3,4 notícies per setmana), poc habitual entre les webs de comissions falleres, una de les característiques que fa especial al www.santamariamicaela.com és la seua accessibilitat a persones amb discapacitats. Tampoc cal oblidar el seu bloc Cacau i Tramussos, que recentment ha botat al món real amb debats al casal de la falla. ¡Felicitats!