¿Has leído "La plantà"?

Gayano Lluch no para últimament

escut gayanoÚltimamente, la comissió de Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano no para. El dia 30 de setembre, dins de la seua setmana cultural, va presentar els esbossos de les falles que plantaran Vicent Albert i Àngel Navarro en les pròximes festes falleres. Però a més, el 4 d’octubre van fer una visita a la residència de tercera edat CARE amb banda de música inclosa, i per la nit van proclamar les seues falleres majors, Maria Pilar Orriols i la xiqueta Cristina Santiago.

fallagran.thumbnail

fallainf.thumbnail

La falla gran (esquerra) té el lema Que comence l’espectacle, i serà una aposta de Vicent Albert en la secció segona B. Per altra banda, Àngel Navarro realitzarà la falleta infantil (dreta), que amb el lema El carnestoltes per ma casa que per la teua no passa, i participarà en la secció primera. Serà el vuité any que Albert planta en la demarcació i el cinqué de Navarro.

En altre ordre de coses, la visita a la residència de majors CARE formava part del projecte solidari UNITS, el qual va crear-se fa dos anys. Els fallers van anar amb l’agrupació musical Gayano Lluch, la qual va tocar música que va aprofitar per tal que els ancians ballaren tot el que van voler. En definitiva, un acte molt divertit i emotiu que la directora del centre va voler que es tornara a fer algun dia.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar