Gayano Lluch no para últimament


Últimamente, la comissió de Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano no para. El dia 30 de setembre, dins de la seua setmana cultural, va presentar els esbossos de les falles que plantaran Vicent Albert i Àngel Navarro en les pròximes festes falleres. Però a més, el 4 d’octubre van fer una visita a la residència de tercera edat CARE amb banda de música inclosa, i per la nit van proclamar les seues falleres majors, Maria Pilar Orriols i la xiqueta Cristina Santiago.

La falla gran (esquerra) té el lema Que comence l’espectacle, i serà una aposta de Vicent Albert en la secció segona B. Per altra banda, Àngel Navarro realitzarà la falleta infantil (dreta), que amb el lema El carnestoltes per ma casa que per la teua no passa, i participarà en la secció primera. Serà el vuité any que Albert planta en la demarcació i el cinqué de Navarro.

En altre ordre de coses, la visita a la residència de majors CARE formava part del projecte solidari UNITS, el qual va crear-se fa dos anys. Els fallers van anar amb l’agrupació musical Gayano Lluch, la qual va tocar música que va aprofitar per tal que els ancians ballaren tot el que van voler. En definitiva, un acte molt divertit i emotiu que la directora del centre va voler que es tornara a fer algun dia.