¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

La indumentària, protagonista d’una setmana cultural

fallagvsudLa Falla Gran Via del Sud de Bétera ha convocat la seua primera setmana cultural del 10 al 15 de novembre, la qual anirà dedicada principalment a la indumentària tradicional valenciana. Comptarà amb diverses exposicions, col·loquis i tallers de pentinat, i en ella es podran vore audiovisuals relacionats amb este tema. L’horari al públic de les mostres serà d’11 a 13 hores i de 16 a 21 hores, i el lloc l’edifici de l’ajuntament vell de la localitat (carrer major, número 12 de Bétera).

Este és el programa de la setmana cultural:

10 DE NOVEMBRE

A les 19:30h tindrà lloc a les instal•lacions de l’ajuntament vell de Bétera (C/ Major, 12) la inauguració de les jornades culturals, on podrem gaudir d’una exposició fotogràfica i de l’audiovisual “Art i Cultura”, a més de tota la relació d’expositors de indumentaristes valencians de reconegut prestigi.

11 DE NOVEMBRE

Des de les 11:00h el recinte estarà obert al públic on podran visitar els expositors que a continuació detallem:

  • Taller d’indumentària Carlos Salvador
  • L’Aixovar Chelo Ibáñez Indumentària Valenciana.
  • Indumentària Valenciana Marichi Ferriols.
  • Karmiarte Fet a mà.
  • Indumentària Tradicional Valenciana.

12 DE NOVEMBRE

Continuen les exposicions al llarg del dia junt amb el repertori fotogràfic i l’audiovisual “Art i Cultura”.

A les 19:00h, “Taller de Pentinat de Valenciana”

13 i 14 DE NOVEMBRE

Continuen les exposicions al llarg del dia junt amb el repertori fotogràfic i l’audiovisual “Art i Cultura”.

15 DE NOVEMBRE

Continuen les exposicions al llarg del dia junt amb el repertori fotogràfic i l’audiovisual “Art i Cultura”.

A les 18:30h tindrà lloc una xerrada-col·loqui al voltant de la “Indumentària Tradicional Valenciana.”

A les 20:00h, per finalitzar la setmana cultural hi haurà xicotet piscolabis i clausura.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar