¿Has leído "Ninots indultats"?

Música entre amics a Arrancapins

musicaentreamicsLa Falla Arrancapins començarà el 25 d’octubre a les 19 hores el seu cicle de concerts Música entre amics, amb els cantautors Lluís Vicent i Carles Enguix i 03. Seran les primeres actuacions d’una sèrie que, amb periodicitat mensual, té la intenció d’aproximar a la gent la música en general i la interpretada en valencià en particular, comptant amb grups i cantants de la nostra terra que toquen una bona varietat de gèneres: cantautor, pop, folk, rock, flamenc, jazz, hip-hop, etc. Els concerts tindran lloc al casal de la comissió fallera.

Lluís Vicent, guitarrista, cantant, compositor i poeta nascut a València, té tres discos publicats i actua sobretot en bars i pubs musicals de la ciutat. En la seua carrera ha passat del ska-punk rock al jazz brasileny i la música d’autor. Per la seua banda, Carles Enguix i 03 és un grup on el seu líder està dins de la cançó des dels anys 70. El seu estil està molt influït per la música negra, tocant jazz, blues, música clàssica i pop. Tenen publicats diversos discos col·lectius i set propis.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar