Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Música entre amics a Arrancapins

musicaentreamicsLa Falla Arrancapins començarà el 25 d’octubre a les 19 hores el seu cicle de concerts Música entre amics, amb els cantautors Lluís Vicent i Carles Enguix i 03. Seran les primeres actuacions d’una sèrie que, amb periodicitat mensual, té la intenció d’aproximar a la gent la música en general i la interpretada en valencià en particular, comptant amb grups i cantants de la nostra terra que toquen una bona varietat de gèneres: cantautor, pop, folk, rock, flamenc, jazz, hip-hop, etc. Els concerts tindran lloc al casal de la comissió fallera.

Lluís Vicent, guitarrista, cantant, compositor i poeta nascut a València, té tres discos publicats i actua sobretot en bars i pubs musicals de la ciutat. En la seua carrera ha passat del ska-punk rock al jazz brasileny i la música d’autor. Per la seua banda, Carles Enguix i 03 és un grup on el seu líder està dins de la cançó des dels anys 70. El seu estil està molt influït per la música negra, tocant jazz, blues, música clàssica i pop. Tenen publicats diversos discos col·lectius i set propis.