Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Mercat solidari de la Falla Els Generals

genLes xiquetes de l’Índia es voran beneficiades amb una nova iniciativa de la Falla General Llorens-Dr. Marco Merenciano, més coneguda com la Falla Els Generals. Esta comissió, dins del seu projecte solidari “12 causes, 12 obres”, muntarà un mercat solidari en col·laboració amb Manos Unidas el dia 8 de novembre, amb el fi de captar fons per a construir un internat de xiquetes aborígens a aquell país. Allí també s’exposaran fotografies i es farà una xerrada amb membres de l’esmentada ONG. A més, es podrà dinar arròs amb fesols i naps per 3 euros, assistirà la cantant Sole Giménez (ex-Presuntos Implicados) i hi haurà subhastes d’articles com una samarreta firmada per Miguel Ríos.