L’Agrupació de Russafa celebra el 9 d’Octubre amb teatre

ensayorussafa08Ja han començat els assatjos de l’obra teatral Un nou d’octubre a Russafa, per part de fallers de l’Agrupació de Falles de Russafa, valga la redundància. La representació, adaptació del drama èpico-històric de Juan G. Atienza Crónica sin tiempo del rey conquistador, tindrà lloc a la plaça del Padre Perera d’eixe barri valencià el 4 d’octubre. Més de 150 fallers de les 22 falles agrupades participaran en l’event. Però n’hi ha més…

Abans del teatre, concretament a les 19.30, començarà la Cavalcada del Pregó, on l’agrupació convidarà a tota la ciutat a assistir al mateix i repartirà mistela i pastissets d’anís. A més, el 9 d’octubre a les 12 hores, l’Agrupació de Falles de Russafa celebrarà una missa a l’església de Sant Valer. Després es realitzarà una ofrena al poeta Al Russafí al seu carrer, i altra a Jaume I al Convent dels Àngels, per a acabar amb una mascletà.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar