L’Agrupació de Russafa celebra el 9 d’Octubre amb teatre

Ja han començat els assatjos de l’obra teatral Un nou d’octubre a Russafa, per part de fallers de l’Agrupació de Falles de Russafa, valga la redundància. La representació, adaptació del drama èpico-històric de Juan G. Atienza Crónica sin tiempo del rey conquistador, tindrà lloc a la plaça del Padre Perera d’eixe barri valencià el 4 d’octubre. Més de 150 fallers de les 22 falles agrupades participaran en l’event. Però n’hi ha més…

Abans del teatre, concretament a les 19.30, començarà la Cavalcada del Pregó, on l’agrupació convidarà a tota la ciutat a assistir al mateix i repartirà mistela i pastissets d’anís. A més, el 9 d’octubre a les 12 hores, l’Agrupació de Falles de Russafa celebrarà una missa a l’església de Sant Valer. Després es realitzarà una ofrena al poeta Al Russafí al seu carrer, i altra a Jaume I al Convent dels Àngels, per a acabar amb una mascletà.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar