Fallas para falleros y no falleros según Candreu

L’Agrupació de Russafa celebra el 9 d’Octubre amb teatre

ensayorussafa08Ja han començat els assatjos de l’obra teatral Un nou d’octubre a Russafa, per part de fallers de l’Agrupació de Falles de Russafa, valga la redundància. La representació, adaptació del drama èpico-històric de Juan G. Atienza Crónica sin tiempo del rey conquistador, tindrà lloc a la plaça del Padre Perera d’eixe barri valencià el 4 d’octubre. Més de 150 fallers de les 22 falles agrupades participaran en l’event. Però n’hi ha més…

Abans del teatre, concretament a les 19.30, començarà la Cavalcada del Pregó, on l’agrupació convidarà a tota la ciutat a assistir al mateix i repartirà mistela i pastissets d’anís. A més, el 9 d’octubre a les 12 hores, l’Agrupació de Falles de Russafa celebrarà una missa a l’església de Sant Valer. Després es realitzarà una ofrena al poeta Al Russafí al seu carrer, i altra a Jaume I al Convent dels Àngels, per a acabar amb una mascletà.