¿Has leído "La falla de La Margot"?

Els projectes de la FFSE per a 2009

La Festa per a tots de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) d’enguany va celebrar-se passada per aigua, però com sempre amb molta expectació: unes 20.000 persones van assistir. Moltes de les maquetes exposades a les Drassanes del Grau de València ja van despertar admiració, així que és de suposar que la falla que reproduïxen, que encara tindrà més detall, serà molt més sorprenent. La crisi està arribant als monuments fallers, com ja ha anunciat algunes notícies, però a primera vista no es nota gens.  Quant als actes programats en esta presentació dels projectes per a 2009, alguns com la festa infantil han hagut de sofrir variacions per culpa de la pluja que de vegades feia aparició.

D’allò que es podia vore a les Drassanes caldria destacar, per exemple, el divertit projecte de Na Jordana, que té com a remat dos camaleons vestits de fallers, i en una de les escenes es pot contemplar l’alcaldessa Rita Barberá al balcó de l’Ajuntament barallant-se pel protagonisme del moment. Altres falles destaquen pel seu luxe de detalls, com Convent i, com, no, Nou Campanar, les dues que competixen amb els millors pressupostos (ja les maquetes hauran costat un ull de la cara i part de l’altre). Composicions con la d’Almirant amb dos remats també van cridar l’atenció, igual que les dues grans figures sobre un drac del monument d’Exposició. Naturalment, l’opinió final caldrà donar-la, com sempre, quan les falles estiguen al carrer.

Estes són les imatges de les maquetes i els esbossos de les falles presentades. Per a ampliar-les, cal fer clic sobre elles; a més, pot passar-se d’una a l’altra movent el cursor als costats de les imatges i fent clic a la fletxa que apareix.

Na Jordana


Lema: “Pro Evolution Falles 2009”
Artista: Vicente Llácer Rodrigo


Lema: “Nosaltres també hem fet història”
Artista: Vicente Llácer Rodrigo

Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal

 
Lema: “Falles Som”
Artista: Paco López Albert


Lema: “Rebelión en la guardería”
Artista: Javier Fernández Ruiz

Almirant Cadarso-Comte d’Altea

 
Lema: “¡Abróchense los cinturones!”
Artista: Manuel Algarra Salinas

 
Lema: “Creativitat”
Artista: Javier Igualada Fernández

Exposició-Misser Mascó


Lema: “Anem de festa”
Artista: Pere Baenas


Lema: “Terra a la vista”
Artista: Joan S. Blanch

Cuba-Literat Azorín


Lema: “En la falla voràs, de barbaritats un cabàs”
Artista: Juan Carlos Donet García

 
Lema: “Con los cinco sentidos”
Artista: Vicente Almela Caballé

Plaça del Pilar


Lema: “Una noche en la Ópera”
Artista: José Lafarga Palomares


Lema: “El sueño de una noche de regalos”
Artista: Carlos Orts y Josep Albiñana

Sueca-Literat Azorín


Lema: “Qualsevol temps passat, fou millor?”
Artista: Juan Carlos Ferri Herrero

 
Lema: “Abrakadabra”
Artista: José Gallego Gallego

Regne de València-Duc de Calàbria


Lema: “¡Oh… Dioses!”
Artista: Fernando y José Manuel García Ribas


Lema: “Qué rico es ser pobre”
Artista: Pedro Rodríguez Marín

Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana (l’Antiga)


Lema: “Turisme invadint un país”
Artista: Armengol y Cimas


Lema: “Com funcione?”
Artista: Sergio Amar

Pediatra Jorge Comín-Senda Calderona (Nou Campanar)

 
Lema: “Esta falla tiene… ¡mucha tela!”
Artista: Julio Monterrubio Fernández


Lema: “Si soc fa sona bé”
Artista: Bernardo Estela Parra

Una idea sobre “Els projectes de la FFSE per a 2009”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar