Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Si has sigut faller de Sant Marcel·lí, tens una cita

imagesLa Falla Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel·lí ha tingut una iniciativa curiosa, similar a les trobades d’antics alumnes que fan alguns col·legis. Amb motiu del cinqüentenari de la comissió, han pensat en reunir el màxim nombre de persones que han pertangut alguna vegada a la mateixa. Si es juntaren tots, reunierien unes 1.400 entre fallers i antics fallers. La trobada tindrà lloc el dia 27 de setembre, a les 21.00 hores, al pati del Col·legi Sant Marcel·li (carrer Dr. Royo Vilanova, València), en la qual hi haurà entrepans i es recordaran bons moments de la història de la falla amb un passe fotogràfic, a banda d’alguna sorpresa més. Així que ja saps: si han sigut faller o fallera de Sant Marcel·lí, ¡no faltes!