I mentrestant, a Tres Forques-Conca-P. Galdós…

...es van presentar els esbossos dels seus monuments per a 2009, amb la presència de diversos informadors fallers com Pepe Herrero (Música y Fallas Radio) i Marcos Soriano (Radio Esport). La falla gran, amb el lema La premsa en colors, donarà un repàs al món del “quart poder” en la ciutat de València. La premsa groga, la taronja, la negra, la rosa, l’esportiva i com no, la fallera, es voran reflectides en una falla carregada de crítica fallera, àcida i que destil.la, en alguns moments, inclús fins a mala llet. L’artista de la mateixa, com ja s’ha comentat en esta web, és José Jarauta “Pepo”, i guió és d’Enrique V. Almero “Quique”.

Per altra banda, la falla infantil té el títol Les bruixes fan neteja i el seu artista faller és José Luis Gómez. El seu argument gira sobre unes bruixes que tornem de les vacances d’estiu i fan neteja en casa, llevant fantasmes, aranyes i altres bitxos dels racons.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar