Fallas para falleros y no falleros según Candreu

I mentrestant, a Tres Forques-Conca-P. Galdós…

fallatf2009.thumbnail

.fallatf2009i..es van presentar els esbossos dels seus monuments per a 2009, amb la presència de diversos informadors fallers com Pepe Herrero (Música y Fallas Radio) i Marcos Soriano (Radio Esport). La falla gran, amb el lema La premsa en colors, donarà un repàs al món del “quart poder” en la ciutat de València. La premsa groga, la taronja, la negra, la rosa, l’esportiva i com no, la fallera, es voran reflectides en una falla carregada de crítica fallera, àcida i que destil.la, en alguns moments, inclús fins a mala llet. L’artista de la mateixa, com ja s’ha comentat en esta web, és José Jarauta “Pepo”, i guió és d’Enrique V. Almero “Quique”.

Per altra banda, la falla infantil té el títol Les bruixes fan neteja i el seu artista faller és José Luis Gómez. El seu argument gira sobre unes bruixes que tornem de les vacances d’estiu i fan neteja en casa, llevant fantasmes, aranyes i altres bitxos dels racons.