Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ortifus y las fallas?

Torrent també busca falleres majors

jlftorrentLes candidates a fallera major de Torrent i a fallera major infantil de Torrent ja estan mossegant-se les ungles dels nervis, ja que el dia 16 comencen les proves per tal que el jurat decidisca quines seran les pròximes representants de les falles torrentines. Cinc aspirants adultes i deu infantils entraran en esta competició, el resultat de la qual es donarà a conéixer el pròxim 20 de setembre per la nit, a l’Hort de Trénor. Eixa mateixa nit s’acomiadaran dels seus càrrecs les representants de 2008, Paula Gran i Susana Martínez, junt a les seues Corts d’Honor. Les proves de selecció podran seguir-se puntualment a través del blog http://eleccioffmmt09.wordpress.com/ creat a tal efecte.

Quant a les candidates a fallera major de Torrent, quatre estan dins de la vintena d’anys, però cal destacar que una en té 51, circumstància que seria molt improbable a València. Els seus noms són Nuria Peña Alba (Falla Antonio Pardo), Sandra Fas Mompó (Falla Avinguda) , Amparo Faus Sansó (Falla Sant Roc), Sandra Perea González (Falla Sant Amador -Espartero) i Carmen Soto Amorós (Falla Parc de Trénor).

Per la seua banda, les candidates a fallera major infantil de Torrent estan al voltant del deu anys, i com no podia ser d’altra manera, n’hi ha moltes que van a col·legis privats. Els seus noms són Marta Ferrer Aparicio (Falla Sants Patrons), Natalia Arenas Mil (Falla Sant Roc), Carla Cuñat Triguero (Falla Barri Cotxera), Eva Mª Montero Carretero (Falla Barri Sant Gregori), Andrea Gómez López (Falla Carrer Benemèrita Guardia Civil), Mireia Peinado Arce (Falla Nicolau Andreu), Ana Mª Barberà Arenas (Falla Santa Llúcia), Claudia Cerrillo Lujan (Falla Lope de Rueda-Verge del Puig), Arancha Higueras Ramón (Falla Cronista Vicent Beguer) i Itziar Martín Montoro (Falla Reina Sofia-Pedro Iturralde).