Les comissions, de festa per Sant Joan

llevant arenaQuan alguns ni s’han llevat l’arena dels peus de la nit de Sant Joan, algunes comissions falleres ja tenen preparats plans per a celebrar eixa nit màgica el dissabte següent. La Falla Sant Isidre ha plantejat activitats des de primera hora del matí, i a tres parades de metro al sud, la Falla Sant Roc de Torrent posarà una discoteca mòbil a la mitjanit. De volta a València, la Falla Virgen de la Cabeza també tindrà una altra discomòbil al carrer el mateix dia a les 23.30 hores, i donarà regals amb les consumicions. Una hora abans, la comissió de Císcar-Burriana començarà la seua primera revetla de Sant Joan, en la qual els fallers aniran vestits de banyistes. Moltes altres falles, com Dr. Manuel Candela-Avinguda del Port o Cronista Vicent Beguer i Esteve (Torrent), també han previst festa per a la nit del dissabte 28 de juny.

Així és: la comissió del barri valencià de Sant Isidre ha programat activitats per a tot eixe dia 28, començant per una exhibició de pilota valenciana a les 10.30 hores. A les 14.00 ompliran la panxa amb un concurs de paelles per a tot el barri, i els xiquets gaudiran a les 16.30 amb una guerra d’aigua i altres jocs. A les sis de la vesprada tindran un berenar, i a les 19.30 es cremarà una foguera xicoteta. Ja per la nit hi haurà discoteca mòbil a les onze i mitja, i una hora després es pegarà foc a la foguera gran.

Quant a la festa de la Falla Sant Roc, com ja s’ha dit, començarà a les dotze de la nit. Eixa nit, a més, es podran comprar cupons de l’ONCE com a projecte solidari de la comissió. La Falla Cronista, de la mateixa localitat, farà una festa de l’escuma a patir de les 18.30 hores.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar