¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Concurs de fotografia sobre la sostenibilitat

borullLa Falla Borrull-Dr. Peset Cervera, d’acord amb el seu lema d’este exercici, “12 mesos, 5 causes”, ha convocat un concurs de fotografia on les imatges hauran d’anar dedicades a la sostenibilitat, la qual definixen com a “una manera d’organitzar l’activitat humana de manera que la societat i els seus membres seguisquen capaços de satisfer les seues necessitats i expressar el seu potencial màxim en el present al mateix temps que es manté la biodiversitat i els ecosistemes naturals.” El concurs tindrà tres premis amb dotació econòmica: el primer comptarà amb 800 euros, el segon amb 400 i el tercer, només per a fallers censats a Junta Central Fallera, amb 300.

Les fotografies podran enviar-se a través de la web www.noubotanic.com, la qual conté també les bases íntegres de la convocatòria. Allí es podran vore totes les fotos que es vagen enviant; ara bé, una selecció de quaranta imatges s’exposarà al jardí botànic de València en febrer i març, en una mostra comissariada per Alicia Ventura. La comissió fallera es quedarà amb la propietat d’estes fotografies triades del totat que concursen per a vendre-les a benefici de l’associació benèfica PayaSOSpital.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar