Concurs de fotografia sobre la sostenibilitat

borullLa Falla Borrull-Dr. Peset Cervera, d’acord amb el seu lema d’este exercici, “12 mesos, 5 causes”, ha convocat un concurs de fotografia on les imatges hauran d’anar dedicades a la sostenibilitat, la qual definixen com a “una manera d’organitzar l’activitat humana de manera que la societat i els seus membres seguisquen capaços de satisfer les seues necessitats i expressar el seu potencial màxim en el present al mateix temps que es manté la biodiversitat i els ecosistemes naturals.” El concurs tindrà tres premis amb dotació econòmica: el primer comptarà amb 800 euros, el segon amb 400 i el tercer, només per a fallers censats a Junta Central Fallera, amb 300.

Les fotografies podran enviar-se a través de la web www.noubotanic.com, la qual conté també les bases íntegres de la convocatòria. Allí es podran vore totes les fotos que es vagen enviant; ara bé, una selecció de quaranta imatges s’exposarà al jardí botànic de València en febrer i març, en una mostra comissariada per Alicia Ventura. La comissió fallera es quedarà amb la propietat d’estes fotografies triades del totat que concursen per a vendre-les a benefici de l’associació benèfica PayaSOSpital.