F. Catòlic-E. Orellana firma amb J. Blanch, i Noscarmientas amb ¿ella mateixa?

firmaartista99En efecte, mentre que les falles de la comissió Ferran El Catòlic-Erudit Orellana les realitzarà Javier Blanch de nou, la falla autonomenada Noscarmientas, o en altres paraules, Cádis-Rector Femenia, construirà els seus monuments ella mateixa. Quant a la primera comissió, va firmar amb l’artista el 6 de juny en presència de les falleres majors, Paula Sánchez i M. Pilar Aliño, i dels presidentes, Ramón Alcañiz i Juan Luis Aliño, com es pot vore en la foto de l’esquerra d’estes línies. Noscarmientas, lògicament, ni ha fet ni farà este acte, ja que firmar ells a si mateixos seria una xorrada; però el que sí que han fet és presentar les maquetes dels seus monuments.

Per altra banda, Cádis-Rector Femenia va presentar les maquetes de les seues pròximes falles en la Junta General del passat 13 de juny. La gran portarà el lema “Hui és el dia” i farà referència en clau d’humor als dies dedicats a diversos temes. La falleta infantil, per la seua banda, es dirà “Hui és el meu futur”, i incidirà en el tema del reciclatge per tal de conservar el nostre planeta. Canviant de tema, en la mateixa nit es van triar les falleres majors per a 2009, que són Laura Real de Gracia i la xiqueta Beatriz Pau Lallave. Estes són les fotos de les maquetes esmentades:

hui es el dc2a1a.thumbnailhui es el meu futur.thumbnail

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar