Fallas para falleros y no falleros según Candreu

F. Catòlic-E. Orellana firma amb J. Blanch, i Noscarmientas amb ¿ella mateixa?

firmaartista99En efecte, mentre que les falles de la comissió Ferran El Catòlic-Erudit Orellana les realitzarà Javier Blanch de nou, la falla autonomenada Noscarmientas, o en altres paraules, Cádis-Rector Femenia, construirà els seus monuments ella mateixa. Quant a la primera comissió, va firmar amb l’artista el 6 de juny en presència de les falleres majors, Paula Sánchez i M. Pilar Aliño, i dels presidentes, Ramón Alcañiz i Juan Luis Aliño, com es pot vore en la foto de l’esquerra d’estes línies. Noscarmientas, lògicament, ni ha fet ni farà este acte, ja que firmar ells a si mateixos seria una xorrada; però el que sí que han fet és presentar les maquetes dels seus monuments.

Per altra banda, Cádis-Rector Femenia va presentar les maquetes de les seues pròximes falles en la Junta General del passat 13 de juny. La gran portarà el lema “Hui és el dia” i farà referència en clau d’humor als dies dedicats a diversos temes. La falleta infantil, per la seua banda, es dirà “Hui és el meu futur”, i incidirà en el tema del reciclatge per tal de conservar el nostre planeta. Canviant de tema, en la mateixa nit es van triar les falleres majors per a 2009, que són Laura Real de Gracia i la xiqueta Beatriz Pau Lallave. Estes són les fotos de les maquetes esmentades:

hui es el dc2a1a.thumbnailhui es el meu futur.thumbnail