Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Ja desfilen les falleres majors

fallerapilarEstem en temps d’eixir a passejar pels parcs, de prendre alguna cosa a la platja, i com no, d’elecció de falleres majors. La Falla La Mercé de València informa que la xiqueta Patricia Jardel Navas i la senyoreta Sarah Martinez Rebollo seran les seues representants en el present exercici faller. Mentrestant, a Santa Mª Micaela-Martí l’Humà han triat a Yaiza Julio Puchol com la seua fallera major infantil. En altre costat de la ciutat, concretament a Algirós, la Falla Lleons-Poeta Mas i Ros nomenà Patricia Sánchez GironésIrene Pérez Ballester com les falleres majors infantil i major respectivament. A totes, que ho passeu molt bé en el vostre regnat i que no vos canseu molt (encara que, com se sol dir, “sarna con gusto no pica”…).