Parxís i arròs a Torrent

guanyadors parxis svalera

Els fallers de Torrent no han parat este diumenge 15 de juny entre el parxís i les paelles. Per una banda, 16 comissions de la localitat han participat en el XI Marató de Parxís de la Falla Santa Llúcia, en el qual han mogut fitxes des de les nou del matí i durant 12 hores. La Falla Sant Valerià va suar per a convertir-se en la guanyadora, ja que va haver de jugar dos partides de desempat; les comissions d’Antoni Pardo i Sant Gregori, per la seua banda, van proclamar-se segona i tercera en la classificació. El trofeu va ser entregat pel vicepresident primer executiu de la Junta Local de Torrent, Pascual Piles, i la fallera mayor de Torrent, Susana Martínez, acompananyats pel president de la Falla Santa Llúcia, Francisco R. Giménez i els representants infantils de la comissió.

premiats en el concurs col iMentre uns van gastar forces llançat el dau per intentar carregar-se al contrari (la seua fitxa, s’entén), en altre lloc de la mateixa ciutat les guanyaven posat-se cecs a arròs. En efecte, la Falla Saragossa-Parc Central va organitzar el seu primer concurs de paelles de col i bacallà, una de tantes modalitats del nostre plat universal. A la competició van apuntar-se cuiners de 12 falles, sent la guanyadora Sant Amador-Espartero. En total van omplir els estómacs dels assistents 12 kilos d’arròs, 12 flor-i-cols i més de set kilos de bacallà. Els representants oficials de les Falles de Torrent, Pascual Piles i Susana Martínez, també van fer parada en este acte per a entregar els premis, en este cas acompanyats pels presidents i falleres majors de la comissió de Santa Llúcia, Valeriano Moreno, Antonio López, Conchín March i Alba Vargas.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar